RÓLUNK

SZENVEDÉLYÜNK A TANULÁS!

Számunkra egyedi és különleges minden projekt a benne résztvevő összes emberrel együtt. Ennek szellemében fejlesztünk digitális képzési megoldásokat, amelyek élménnyé teszik a tanulást.

Mindig kerestük az újszerű, szórakoztató és kreatív megoldásokat, amelyeket főleg a storytelling alapú, játékokat és szimulációkat tartalmazó tananyagainkkal valósítottunk meg. Mindegy, hogy mi a téma, szervezeti szabályzatok vagy szoftverek oktatása, készségfejlesztés vagy éppen attitűd formálás – megtaláljuk a módját, hogy kollégáidat érzelmileg is bevonjuk a tanulásba.

A tudás almája sokféleképpen nézhet ki!

KREATIVITÁS

„A kreativitás akkor jön létre, amikor az álmodozó találkozik a cselekvővel.”
Joshua Wolf Shenk

TUDATOSSÁG

„Nem találhatod el azt a célt, amit nem látsz.”
Brian Tracy

INSPIRÁCIÓ

„Nem tudok senkinek semmit tanítani, csak megteremthetem számára azt a környezetet, amelyben tanulni képes.”
Carl Roger

SZENVEDÉLY

„Az oktatás nem arról szól, hogy megtöltünk egy csöbröt, hanem hogy meggyújtunk egy tüzet.”
William Butler Yeats

  • Product Image 1

Kiskoromban a legtöbb meséskönyvemben alig volt kép, annál több szöveg. Grimm legszebb meséiben 50 mesére összesen 6 gyönyörűen kifestett kép jutott, a többit nekem kellett elképzelni.

Ez ma a munkám egyik legélvezetesebb része – képeket és történeteket kitalálni olyan képzési anyagokhoz, amelyek még csak előadásdiákon léteznek vagy egy belső szabályzat részei. A kihívás így többszörös: könnyen érthető, jól tanulható és élményeken alapuló tananyagot fejleszteni, mindegy mi a téma és a cél. Ehhez kreativitás kell és pedagógiai tudatosság. Ezt csinálom teljes szenvedéllyel már több, mint húsz éve – így hagyva személyesen is nyomot a világban… zanza.tv

Nyelvtanárként, tananyagfejlesztőként, projektmenedzserként, tartalomfejlesztési igazgatóként, e-learning tanácsadóként, trénerként és 2016 óta alapító-tulajdonosként az Edumind égisze alatt is mindig ugyanaz a cél vezérelt, a szervezeti tanulási folyamatok tudatos tervezése és élményszerű megvalósítása.

Várjuk hívásod – legyen Nálatok is élmény a tanulás!

Józsa Gabriella
learning experience designer | alapító | tulajdonos
JÁTÉK

„- Tudsz játszani?
- Tudok.
- És szeretsz is?
- És szeretlek is.”

Fodor Ákos

TÖRTÉNETEK

„A történetek fontosak. Erősebbek, mint az igazság. A hősök inspirálnak minket.”
Robin Hood c. film

KÉPEK

„Minek írnak a képekről? Hisz azok elmondják a mondanivalójukat.”
Arnold Böcklin

ZENE

„A zene pontosan oda repít, ahol lenni akarsz.”
Laura Agustí

KIK VAGYUNK?

Ez csapatmunka. 2005 óta együttdolgozom két olyan kollégámmal, akik ismerik és értik a különböző e-learninges és multimédiás technológiák minden csínját-bínját, míg jómagam az online és tantermi oktatás teljes módszertani spektrumát alkalmazom egy képzés fejlesztésekor. Fontos a szövegekkel való munka, ebben képzett, nyelvi lektor kolléganőm támogat évek óta. Az általam kitalált kreatív koncepciótól függően pedig a legjobbakat hívjuk be az alkotó folyamatba, legyen az képregényrajzoló, zenei előadó, játékfejlesztő, animációs rendező, színész, mesekönyv illusztrátor, szinkronszínész, hangmérnök vagy éppen krimi író.

  • Product Image 1

Mit csinálunk?

Storytelling

Mindennek van egy története. Ha nincs, akkor pedig írunk hozzá! A történeteket jobban megjegyezzük, kontextusban könnyebben értelmezünk információkat, így hatékonyabb a tanulás.

Játékfejlesztés

A játékosítás számunkra nem rangsorok, jelvények gyűjtését jelenti. Kalandjátékokat alkotunk vagy társasjátékokat, amelyek komplex módon fejlesztik az elérni kívánt képzési célokat.

Interaktív képregény

Egy rajz vagy egy jól megválasztott fotó mesél. Több kép egymás után pedig képregény, és még izgalmasabb, ha interaktív pontjaira kattintva feladatot is kapunk, amelyekkel tanulhatunk.

Sound design

Sok szöveget olvasni és hallgatni sem jó. A narrációk titka inkább abban rejlik, hogy életre keltik a történetek szereplőit, főleg ha az kedvenc színészünk hangján szólal meg.

Instructional design

A tanulási folyamatok tudatos tervezése nélkül nincs hatékony és interaktív tanulás. Kinek, mit és miért – a válaszok alapján határozzuk meg a képzés módszertani koncepcióját.

Learning experience design

A tanulási élmények tervezése során olyan kreatív és pedagógiai stratégiákat alkalmazunk, amelyek élményszerűvé teszik a tanulást és elősegítik a tanultak alkalmazását a valódi élethelyzetekben.

Online tanulási környezetek (VLE)

A tanulást innovatív tanulástámogató környezetek fejlesztésével is elősegítjük. Nyílt forráskódú LMS-ek teljeskörű testreszabása igény szerint, bevezetéssel vagy azt követően.

Workshopok

Szervezeten belül, saját e-tananyagokat fejleszteni egyszerre kihívás és öröm. A csapatod tagjait új tanulástervezési megoldásokra és innovatív gondolkodásmódra inspiráljuk gyakorlatias workshopjainkon.

Hívj minket!

+36 70 4504513

Írj nekünk!

hello@edumind.hu